Szobáink

Az afrikai hangulatú, Varázslatos Bambara Hotel ****Premium kategória besorolásnak megfelelő szálloda szobáinak mindegyike más és más. A 76 szobás épületben pótágyazható, kérés szerint összenyitható prémium kategóriás szobák mellett, izgalmas afrikai hangulatú kétlégterű junior lakosztályok és három szobás nagy lakosztályok találhatóak. 7 afrikai bunglow-nk autentikus afrikai jegyek mellett különleges erdei hangulatvilággal rendelkezik, amelyet a gondtalan pihenés kényelme tesz még egyedibbé.

Az igényesen megtervezett szobák és lakosztályok kialakításánál a tematikus szemlélet, a funkcionalitás és az európai kényelem ötvözésével az egyediségre való törekvés volt a cél. A szobák enteriörje és elrendezése tökéletes minőséget és praktikumot tükröz, ahol nem kell nélkülözni az otthon meghittségét sem.

Prémium szoba - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Prémium szoba

Erkélyes, erdőre néző, a pótágy lehetőségek számától függően 28-38 négyzetméter közötti. A fürdőkádas szobáink többsége pezsgőkádas, a zuhanyzós fürdőszobáink pedig külön előtérrel és külön zuhanyzófülkével felszereltek.

Afrikai Prémium Szoba - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Afrikai Prémium Szoba

Különleges hangulatvilág, afrikai dísztárgyak, uszadékfás mennyezet és ágyvégi fali dekorációk. Erkélyes, Mali Beachre néző. A zuhanyzós fürdőszobáink külön előtérrel és külön zuhanyzófülkével felszereltek.

Junior lakosztály - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Junior lakosztály

Közel 50 négyzetméter alapterületűek, kétszobásak, teraszosak, erdőre néznek. A tágas fürdőszobában az ülőpaddal berendezett mosdóelőtérből nyílóan külön helyiségben zuhanyzóval felszerelt sarokkád vagy pezsgőkád és külön trópusi zuhanyzó található.

Afrikai Junior Lakosztály - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Afrikai Junior Lakosztály

Kényeztesse magát trópusi zuhanyzóval és sarokkáddal is felszerelt 50 négyzetméteres, kétszobás, teraszos, erdőre néző szobáinkban, amelyek a Mali stílusú architektúrának köszönhetően hűen tükrözik vissza Afrika világát.

Grand lakosztály - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Grand lakosztály

Lakosztályaink 70 négyzetméter alapterületűek, három szobásak, teraszosak, erdőre néznek. A nagyon tágas fürdőszobában szauna, pezsgőkád, külön zuhanyfülke, dupla mosdó és ülőpad szolgálják a kényelmet.

Afrikai Grand Lakosztály - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Afrikai Grand Lakosztály

Luxus kényeztetés és háromszobányi kényelem saját wellnesszel, amely infra szaunával, pezsgőkáddal, zuhanyfülkével is felszerelt. A 70 négyzetméteres szobát erdei kilátása, tágas terasza és fekete fala tesz igazán autentikussá.

Afrikai bungalow - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Afrikai bungalow

Exkluzív afrikai nádfedelű házikók a Bükki Rejtélypark erdejének rejtekében a csend és nyugalom szigetén. Élvezzék együtt a madárcsicsergést és pihenjenek elzártan a külvilágtól Csillag udvarunk Grio falujában.