Szavanna Ébredése-fürdőprogramok - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Szavanna Ébredése-fürdőprogramok

"Forró afrikai szél" - páros masszázs, fürdőzéssel

Az 50 perces kényeztető, lazító és nyújtó mozdulatokkal megteremtjük a harmóniát. A masszázst követően a pezsgőmedencébe szórt kellemes illatú fürdősó hozzájárul a romantikus élményhez. A behűtött pezsgő és a friss gyümölcsök elcsábítják önt és párját a Kanaga Love szoba világába, így elfelejthetik a szürke hétköznapok rutinját. Egyenes út a romantika fellegvárába…

90 perc - 30 700 Ft / 2 fő

„Time Together" - páros masszázs, fürdőzéssel

A Kanaga Love szobánkban egy érzéki simogató hátmasszázs után kényeztethetik magukat a baldachinos pezsgőfürdőben. Az együtt töltött idő különleges alkalmat nyújt arra, hogy Ön és párja teljesen kizárják a külvilágot és ellazuljanak. A kellemes illatú fürdősónak, a virágszirmoknak és gyertyáknak, valamint a forró csésze afrika teának köszönhetően egy kis romantikával megfűszerezhetik a szürke hétköznapokat.

60 perc - 21 700 Ft /2 fő

„Szahara Szerelem” - romantikus fürdőzés

Élvezze kedvesével az együtt töltött varázslatos perceket a baldachinos, rózsaszirmos pezsgőkádban. A saját gőzkabin és franciaágy, az érzékeket felébresztő illat, a lágy fény, a pezsgő és a bonbon segít, hogy kettesben felejthetetlen pillanatokat éljenek át a Kanaga Love szobánkban.

60 perc - 19 700 Ft / 2 fő

Bármely fürdőprogram hosszabbítási felára: 5 000 Ft/ 30 perc.
Zártkörű Száhel wellness hosszabbítást 20.00 óra után 25 000 Ft/ 2 óra/ 2 fő áron biztosítunk, melyhez egy üveg pezsgővel ajándékozzuk meg!


A kezelés időpontjának és típusának módosítása a kezelést megelőző napig díjmentes. A kezelés napján történő módosítás esetén 1.000 Ft kezelési költséget számítunk fel.

A kezelés időpontjának lemondása a kezelést megelőző napig díjmentes. A kezelés napján történő lemondás esetén a kezelés árának 50%-át számítjuk fel. A kezelés időpontjának kezdete előtt 1 órával történő lemondás esetén a kezelés árának 75%-át, lemondás elmaradása esetén 100%-át számítjuk fel.