Páros programok - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Páros programok

FORRÓ AFRIKAI SZÉL - páros masszázs, fürdőzéssel

Az 50 perces kényeztető, lazító és nyújtó mozdulatokkal megteremtjük a harmóniát. A masszázst követően a pezsgőmedencébe szórt kellemes illatú fürdősó hozzájárul a romantikus élményhez. A behűtött pezsgő és a friss gyümölcsök elcsábítják önt és párját a Kanaga Love szoba világába, így elfelejthetik a szürke hétköznapok rutinját. Egyenes út a romantika fellegvárába…

90 perc - 37 700 Ft / 2 fő

TIME TOGETHER - páros masszázs, fürdőzéssel

A Kanaga Love szobánkban egy érzéki simogató hátmasszázs után kényeztethetik magukat a baldachinos pezsgőfürdőben. Az együtt töltött idő különleges alkalmat nyújt arra, hogy Ön és párja teljesen kizárják a külvilágot és ellazuljanak. A kellemes illatú fürdősónak, a virágszirmoknak és gyertyáknak, valamint a forró csésze afrika teának köszönhetően egy kis romantikával megfűszerezhetik a szürke hétköznapokat.

60 perc - 26 700 Ft /2 fő

 Bambara Hotel - Szahara szerelem

SZAHARA SZERELEM - romantikus fürdőzés

Élvezze kedvesével az együtt töltött varázslatos perceket a baldachinos, rózsaszirmos pezsgőkádban és franciaágyban. Az érzékeket felébresztő illat, a lágy fény, a pezsgő és a bonbon segít, hogy kettesben felejthetetlen pillanatokat éljenek át a Kanaga Love szobánkban.

60 perc - 25 700 Ft / 2 fő

Bambara Hotel - Páros megújulás

PÁROS MEGÚJULÁS - Páros Masszázs

Ajándékozza meg párját és önmagát ezzel a különleges élménnyel, ahol egy helyiségben, egyszerre masszírozzuk Önöket. 50 perces testmasszázzsal teremtjük meg a teljes kikapcsolódás élményét, majd a masszázst követően egy forró csésze teának köszönhetően feltöltődésük még teljesebbé válik.
A masszázshoz kétféle olaj közül választhatnak: illatmentes szőlőmagolaj vagy a Bambara olajkompozíció.

50 perc - 32 700 Ft / 2 fő

Bármely fürdőprogram hosszabbítási felára: 10 000 Ft/ 30 perc.
Zártkörű Száhel wellness hosszabbítást 20.00 óra után 30 000 Ft/ 2 óra/ 2 fő áron biztosítunk, melyhez egy üveg pezsgővel ajándékozzuk meg!


A kezelés időpontjának és típusának módosítása a kezelést megelőző napig díjmentes. A kezelés napján történő módosítás esetén 1.000 Ft kezelési költséget számítunk fel.

A kezelés időpontjának lemondása a kezelést megelőző napig díjmentes. A kezelés napján történő lemondás esetén a kezelés árának 50%-át számítjuk fel. A kezelés időpontjának kezdete előtt 1 órával történő lemondás esetén a kezelés árának 75%-át, lemondás elmaradása esetén 100%-át számítjuk fel.

Amennyiben érkezése előtt minimum 24 órával lefoglalja az Önnek tetsző kezelésünk valamelyikét,
10% kedvezménnyel kedveskedünk!