Családi Varázslat - Masszázs a család minden tagjának - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Családi Varázslat - Masszázs a család minden tagjának

BEAUTY MAMMA - Masszázs kismamáknak

Ayurvédikus masszázs inspirálta, melyet a kismamáknak ajánlunk, hogy szebbnek es fittebbnek erezzék magukat. A felhasznált termékek természetes es hypoallergén anyagokat tartalmaznak. A különleges masszírozó mozdulatok segítenek felfrissíteni a testet, stimulálni a bőrt es a vérkeringést. Nagymértékben csökkenti a hátfájást, oldja a görcsös feszültséget a lábakban és a vádliban is. Masszázspárnánk segíti a kényelemérzetet kezelés közben, végül egy csésze tea gondoskodik a teljes feltöltődésről.

Teljes masszázs cellulit ellen: 50 perc - 17 700 Ft

Teljes masszázs striák ellen: 50 perc - 17 700 Ft

CSUPA CSOKI CSODA – Masszázs gyermekeknek

Melyik gyermek ne álmodna arról, hogy csupa csokiban fekszik? Most teljesítheti álmát! 100% kakaótartalmú csokoládékrémmel varázsolunk gyerkőcének felejthetetlen csoki-élményt. Alapanyagaink teljesen antiallergének, ezért érzékeny bőrre is alkalmasak. Anyuka vagy apuka a kezelés alatt jelen lehet. Masszázsunkat 3-12 éves kor között ajánljuk.

Teljes masszázs: 25 perc - 11 700 Ft

FOR MEN – Masszázs férfiaknak

Természetes növényi olajokból álló testolaj, kifejezettem férfiaknak kifejlesztett meleg, fűszeres illattal. Tápláló, hidratáló hatású, amely frissességét a citrom és a levendula harmonikus kombinációja adja. Ez a különleges kombináció egy magával ragadó, határozott benyomást kelt.

Teljes masszázs: 50 perc - 16 700 Ft

 

 


 

 

A kezelés időpontjának és típusának módosítása a kezelést megelőző napig díjmentes. A kezelés napján történő módosítás esetén 1.000 Ft kezelési költséget számítunk fel.

A kezelés időpontjának lemondása a kezelést megelőző napig díjmentes. A kezelés napján történő lemondás esetén a kezelés árának 50 %-át számítjuk fel. A kezelés időpontjának kezdete előtt 1 órával történő lemondás esetén a kezelés árának 75 %-át, lemondás elmaradása esetén Bármely rendelt program 6 órán belüli lemondása esetén 50% díjat, lemondás elmaradás esetén 100 %-át számítjuk fel.