Beauty szolgáltatásaink - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Beauty szolgáltatásaink

A kezek és a lábak ápolásához a francia Peggy Sage professzionális termékcsalád áll vendégeink rendelkezésére.


Tájékoztatjuk, hogy manikűr és pedikűr szolgáltatásunk átmenetileg nem elérhető. 


 

Hagyományos manikűr

Nyugtató kézápoló kezelés, amelyben egy pezsgőtablettás áztatást követően a körömlemezt megtisztítjuk az elhalt bőrtől. A körmök formázása és polírozása - igény szerint lakkozása – teszi igazán egésszé a kézápolást. A kezelést egy tápláló kézkrémmel történő masszázs zárja, mely hidratálttá, puhává varázsolja a fáradt kezeket.

50 perc - 5 400 Ft

Japán manikűr

Polírozó manikűr, ami kizárólag természetes anyagokat juttat a körömlemezbe. Kedvelt módszer az ápolt kezek fenntartására. Erősíti, gyógyítja a töredezett körmöket és hosszantartó rózsaszínes fényt ad.

55 perc - 8 400 Ft

SPA pedikűr

Frissítő, puhító, mélyhidratáló kezelés a kiszáradt, elnehezült lábakra. A bőr radírozását, esztétikai szikézését és köröm igazítását, igény szerint lakkozását végezzük el. A hatóanyagok könnyebb beszívódását masszázzsal érjük el a kezelés végén.

75 perc - 7 400 Ft

Gyógy-pedikűr

A lábunk viseli a legnagyobb terhelést, ezért nagy odafigyeléssel kell ápolni és gondozni. A rosszul választott cipőknek köszönhetően a lábak deformálódhatnak, így kialakulhat bőrkeményedés, repedezett sarok, tyúkszem, bütyök és a köröm is benőhet. A gyógy-pedikűr, ezeket a problémákat segíti megoldani.

75 perc - 8 400 Ft

Gél lakkozás

A gél lakk a zselé és a hagyományos körömlakk előnyeit egyesíti magában. Száraz manikűrt végezve készítjük elő a körmöket a gél lakkozásra. Tetszőleges szín választásával akár 4 héten át tartósan viselheti ízlésének megfelelően elkészített körmeit.

Kézre - 60 perc - 7 500 Ft

Lábra - 60 perc - 5 500 Ft

+ gél lakk eltávolítás - 30 perc - 2 500 Ft

Lakkozás

A köröm formaigazításával egybekötött körömlakkozás egy ideiglenes megoldás az ápolt köröm érzetének eléréséhez. Gazdag színpalettánkból, saját stílusának megfelelő körmöket varázsolunk kezére vagy lábára.

15 perc - 1 500 Ft

Halpedikűr

A 20 perces lábfürdő remek relaxáló hatású, a halak mikro masszázsa kényeztet minket a víz alatt. A halak a kezelés ideje alatt alaposan megtisztítják a bőrt, felgyorsítják a vérkeringést. A lábfejen, sarkon lévő bőrkeményedést, a körömágyon lévő felesleget eltávolítják és selymes, puha tapintásúvá változtatják a bőrt. Kifejezetten ajánlott pikkelysömörben vagy ekcémában szenvedők részére.

Egy kezelés: 20 perc - 4 700 Ft


Nagyon fontos:

A lábon található szemölcs, nyílt seb- vagy vágás esetén a halpedikűr használata SZIGORÚAN TILOS!

Bejelentkezés a Bambara Spa és Száhel wellness recepción előzetes egyeztetés alapján.


Bejelentkezés a Bambara Spa és Száhel wellness recepción előzetes egyeztetés alapján.