Beauty szolgáltatásaink - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Beauty szolgáltatásaink

.


Tájékoztatjuk, hogy pedikűr szolgáltatásunk előre egyeztetett időpontban érhető el.


 

SPA pedikűr

Frissítő, puhító, mélyhidratáló kezelés a kiszáradt, elnehezült lábakra. A bőr radírozását, esztétikai szikézését és köröm igazítását, igény szerint lakkozását végezzük el. A hatóanyagok könnyebb beszívódását masszázzsal érjük el a kezelés végén.

60 perc - 6 700 Ft

+ lakozzás 90 perc - 7 700 Ft

+ géllakozás 90 perc - 8 700 Ft

Gyógy-pedikűr

A lábunk viseli a legnagyobb terhelést, ezért nagy odafigyeléssel kell ápolni és gondozni. A rosszul választott cipőknek köszönhetően a lábak deformálódhatnak, így kialakulhat bőrkeményedés, repedezett sarok, tyúkszem, bütyök és a köröm is benőhet. A gyógy-pedikűr, ezeket a problémákat segíti megoldani.

90 perc - 7 700 Ft

+ lakozzás 120 perc - 8 700 Ft

+ géllakozás 120 perc - 9 700 Ft

Gél lakkozás

A gél lakk a zselé és a hagyományos körömlakk előnyeit egyesíti magában. Száraz manikűrt végezve készítjük elő a körmöket a gél lakkozásra. Tetszőleges szín választásával akár 4 héten át tartósan viselheti ízlésének megfelelően elkészített körmeit.

Lábra - 30 perc - 4 700 Ft

 

Halpedikűr

A 20 perces lábfürdő remek relaxáló hatású, a halak mikro masszázsa kényeztet minket a víz alatt. A halak a kezelés ideje alatt alaposan megtisztítják a bőrt, felgyorsítják a vérkeringést. A lábfejen, sarkon lévő bőrkeményedést, a körömágyon lévő felesleget eltávolítják és selymes, puha tapintásúvá változtatják a bőrt. Kifejezetten ajánlott pikkelysömörben vagy ekcémában szenvedők részére.

Egy kezelés: 20 perc - 4 700 Ft


Nagyon fontos:

A lábon található szemölcs, nyílt seb- vagy vágás esetén a halpedikűr használata SZIGORÚAN TILOS!

Bejelentkezés a Bambara Spa és Száhel wellness recepción előzetes egyeztetés alapján.


Bejelentkezés a Bambara Spa és Száhel wellness recepción előzetes egyeztetés alapján.