Beauty szolgáltatásaink - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Beauty szolgáltatásaink

A kezek és a lábak ápolásához a francia Peggy Sage professzionális termékcsalád áll vendégeink rendelkezésére.


Manikűr és pedikűr szolgáltatások előzetes bejelentkezés (Bambara Spa vagy Száhel wellness recepción) alapján vehetőek igénybe.Hagyományos manikűr

Nyugtató kézápoló kezelés, amelyben egy pezsgőtablettás áztatást követően a körömlemezt megtisztítjuk az elhalt bőrtől. A körmök formázása és polírozása - igény szerint lakkozása – teszi igazán egésszé a kézápolást. A kezelést egy tápláló kézkrémmel történő masszázs zárja, mely hidratálttá, puhává varázsolja a fáradt kezeket.

50 perc - 5 400 Ft

Japán manikűr

Polírozó manikűr, ami kizárólag természetes anyagokat juttat a körömlemezbe. Kedvelt módszer az ápolt kezek fenntartására. Erősíti, gyógyítja a töredezett körmöket és hosszantartó rózsaszínes fényt ad.

55 perc - 8 400 Ft

SPA pedikűr

Frissítő, puhító, mélyhidratáló kezelés a kiszáradt, elnehezült lábakra. A bőr radírozását, esztétikai szikézését és köröm igazítását, igény szerint lakkozását végezzük el. A hatóanyagok könnyebb beszívódását masszázzsal érjük el a kezelés végén.

75 perc - 7 400 Ft

Gyógy-pedikűr

A lábunk viseli a legnagyobb terhelést, ezért nagy odafigyeléssel kell ápolni és gondozni. A rosszul választott cipőknek köszönhetően a lábak deformálódhatnak, így kialakulhat bőrkeményedés, repedezett sarok, tyúkszem, bütyök és a köröm is benőhet. A gyógy-pedikűr, ezeket a problémákat segíti megoldani.

75 perc - 8 400 Ft

Gél lakkozás

A gél lakk a zselé és a hagyományos körömlakk előnyeit egyesíti magában. Száraz manikűrt végezve készítjük elő a körmöket a gél lakkozásra. Tetszőleges szín választásával akár 4 héten át tartósan viselheti ízlésének megfelelően elkészített körmeit.

Kézre - 60 perc - 7 500 Ft

Lábra - 60 perc - 5 500 Ft

+ gél lakk eltávolítás - 30 perc - 2 500 Ft

Lakkozás

A köröm formaigazításával egybekötött körömlakkozás egy ideiglenes megoldás az ápolt köröm érzetének eléréséhez. Gazdag színpalettánkból, saját stílusának megfelelő körmöket varázsolunk kezére vagy lábára.

15 perc - 1 500 Ft

Halpedikűr

A 20 perces lábfürdő remek relaxáló hatású, a halak mikro masszázsa kényeztet minket a víz alatt. A halak a kezelés ideje alatt alaposan megtisztítják a bőrt, felgyorsítják a vérkeringést. A lábfejen, sarkon lévő bőrkeményedést, a körömágyon lévő felesleget eltávolítják és selymes, puha tapintásúvá változtatják a bőrt. Kifejezetten ajánlott pikkelysömörben vagy ekcémában szenvedők részére.

Egy kezelés: 20 perc - 4 700 Ft


Nagyon fontos:

A lábon található szemölcs, nyílt seb- vagy vágás esetén a halpedikűr használata SZIGORÚAN TILOS!

Bejelentkezés a Bambara Spa és Száhel wellness recepción előzetes egyeztetés alapján.


Bejelentkezés a Bambara Spa és Száhel wellness recepción előzetes egyeztetés alapján.