Arckezelések - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Arckezelések

"Timbuktu" - öregedés gátló növényi őssejt arckezelés (pakolással, arc-, dekoltázs- és kézmasszázzsal)

A kor előrehaladtával bőrünk sejtmegújító képessége csökken. E probléma kiküszöbölésére nyújt hatékony segítséget a növényi őssejt kezelés. A csúcsminőségű Kurland Stem cell növényi őssejt krémek segítségével orvosi beavatkozás nélkül is felvehetjük a harcot a ráncok ellen, mivel új életre kelti az elöregedett sejteket és fokozzák azok egészséges funkcióit. A szemzselé azonnal könnyít a táskás szemeken, csökkenti a kisebb ráncokat. Végül egy csésze teával ajándékozzuk meg.

60 perc - 16 700 Ft

Kaviáros luxus arckezelés
(arc- és dekoltázsmasszázs)

A minden igényt kielégítő arcvarázs során kaviár mátrix lapot használunk, melyet egy egyedülálló tengeri szélben való szárítással hoznak létre, így az lehetővé teszi az aktív összetevők jelenlétét a legmagasabb koncentrációban. A fekete és fehér kaviár és tengeri moszat kivonatoknak köszönhetően regenerál, revitalizál, anti-aging kezelésként hat. A végeredmény az intenzíven hidratált, sima, bársonyos bőr.Egy csésze tea pedig segít, a még tökéletesebb kikapcsolódásban.

45 perc - 19 700 Ft

Selyemgubó arcrituálé - Argánolajjal és narancsvirággal (arc-, dekoltázs- és skalpmasszázs)

E kezelés a páratlan argánolaj jótékony hatására épül, melyet egy pihentető élménybe burkoltunk. A bőrt feketeszappannal és a selyemgubók segítségével megtisztítjuk. A selyemhernyógubót fonó hölgyek mindig híresek voltak bőrük különösen puha és selymes tapintásáról. A gubóból kinyert szerintin volt a szépségük titka. Lágy, tápláló maszkot használunk a megtisztított területeken. Amíg a maszk kifejti jótékony hatását, a talpakat narancsvirágos shea vajjal kényeztetjük. Végül az arcot, nyakat, dekoltázst és a fejtetőt is argánolajjal átmasszírozzuk. A tökéletes feltöltődésről egy csésze tea gondoskodik a kezelés végén.

75 perc - 19 700 Ft

23 KARÁTOS ANTI-AGING ARANY ARCKEZELÉS (arcmasszázzsal, maszkkal és kézmasszázzsal)

A La Sultane de Saba igazi luxust nyújtó anti-aging arcrituáléja, 23 karátos aranyszemcsékkel, vitaminokban gazdag kaviár kivonattal és hyaluron savval. A vízhiányos, idősödő bőr ápolására alkalmas mélyrelaxáló kezelés. Az arcradírozást követően kétszer is megmasszírozzuk arcát, majd amíg a lehúzható arany arcmaszk kifejti hatását, kezét kényeztetjük a pacsuli, cédrus és borostyán lágy illatát adó shea vajjal. A kezelés végén arany elixírrel és arckrémmel hidratáljuk bőrét, majd egy csésze forró teával tesszük feltöltődését tökéletessé.

70 perc - 18 700 Ft

Q10 hidratáló arckezelés
(arc- és dekoltázsmasszázs)

Az alpesi kecsketejből készült kecskevaj krémek azonnal hidratálják, regenerálják és védik a bőrt az öregedés és a környezet nemkívánatos hatásaival szemben. A finom arcradír segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és tisztítani a pórusokat. A kecskevaj A, B, C, D vitaminokban rendkívül gazdag, számos nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz, valamint hidratálja a bőrt. A Q10 krém coenzim tartalma szintén segít a bőr öregedési folyamatainak ellenállni.

30 perc - 12 700 Ft

DNA VEIL – FÁTYOLMASZKOS ARCKEZELÉS (arc- és dekoltázsmasszázs, fátyol maszkkal)

A vitaminok és a tengeri DNS szinergikus kombinációja vitalitást ad a bőrnek, felgyorsítja a szövetek regenerálását, és segít az öregedés első jeleit eltüntetni. Az egyedülálló Face Gym masszázstechnika és az hialuronsavat tartalmazó arckrém azonnal feltölti és tonizálja a szöveteket, miközben megerősíti az arc laza kontúrját. Hatására bőrünk tónusosabbá és telítettebbé válik. Egy csésze tea pedig segít a még tökéletesebb kikapcsolódásban.

60 perc - 18 700 Ft


A kezelés időpontjának és típusának módosítása a kezelést megelőző napig díjmentes. A kezelés napján történő módosítás esetén 1.000 Ft kezelési költséget számítunk fel.

A kezelés időpontjának lemondása a kezelést megelőző napig díjmentes. A kezelés napján történő lemondás esetén a kezelés árának 50 %-át számítjuk fel. A kezelés időpontjának kezdete előtt 1 órával történő lemondás esetén a kezelés árának 75 %-át, lemondás elmaradása esetén 100 %-át számítjuk fel.