Arckezelések - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Arckezelések

TIMBUKTU- növényi őssejt arckezelés (pakolással, arc-, dekoltázs- és kézmasszázzsal)

A kor előrehaladtával bőrünk sejtmegújító képessége csökken. E probléma kiküszöbölésére nyújt hatékony segítséget a növényi őssejt kezelés. A csúcsminőségű Kurland Stem cell növényi őssejt krémek segítségével orvosi beavatkozás nélkül is felvehetjük a harcot a ráncok ellen, mivel új életre kelti az elöregedett sejteket és fokozzák azok egészséges funkcióit. A szemzselé azonnal könnyít a táskás szemeken, csökkenti a kisebb ráncokat. Végül egy csésze teával ajándékozzuk meg.

60 perc - 18 700 Ft

KAVIÁROS LUXUS ARCKEZELÉS
(arc- és dekoltázsmasszázs)

A minden igényt kielégítő arcvarázs során kaviár mátrix lapot használunk, melyet egy egyedülálló tengeri szélben való szárítással hoznak létre, így az lehetővé teszi az aktív összetevők jelenlétét a legmagasabb koncentrációban. A fekete és fehér kaviár és tengeri moszat kivonatoknak köszönhetően regenerál, revitalizál, anti-aging kezelésként hat. A végeredmény az intenzíven hidratált, sima, bársonyos bőr.Egy csésze tea pedig segít, a még tökéletesebb kikapcsolódásban.

45 perc - 20 700 Ft

ARGÁNOLAJOS ARCRITUÁLÉ

(pakolással arc-, dekoltázs- és skalpmasszázs)

E kezelés a páratlan argánolaj jótékony hatására épül, melyet egy pihentető élménybe burkoltunk. A bőrt először feketeszappannal megtisztítjuk, majd lágy, tápláló maszkot használunk a megtisztított területeken. Amíg a maszk kifejti jótékony hatását, a talpakat bio  shea vajjal kényeztetjük. Végül az arcot, nyakat, dekoltázst és a fejtetőt is argánolajjal átmasszírozzuk. A tökéletes feltöltődésről egy csésze tea gondoskodik a kezelés végén.

75 perc - 21 700 Ft

23 KARÁTOS ARANY ARCKEZELÉS

(arcmasszázzsal, maszkkal és kézmasszázzsal)

Igazi luxust nyújtó anti-aging arcrituáléja, 23 karátos aranyszemcsékkel, vitaminokban gazdag kaviár kivonattal és hyaluron savval. A vízhiányos, idősödő bőr ápolására alkalmas mélyrelaxáló kezelés. Az arcradírozást követően kétszer is megmasszírozzuk arcát, majd amíg a lehúzható arany arcmaszk kifejti hatását, kezét kényeztetjük a pacsuli, cédrus és borostyán lágy illatát adó shea vajjal. A kezelés végén arany elixírrel és arckrémmel hidratáljuk bőrét, majd egy csésze forró teával tesszük feltöltődését tökéletessé.

70 perc - 20 700 Ft

Bambara Hotel - Face and feet

FACE & FEET (arc- és lábpakolás)

Igazi feltöltődés arcának és lábának. A Calluspeeling kíméletes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen puhává válik. A hagyományos pedikűrkezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak, sokkal rövidebb idő alatt. Igénybe vett, bőrkeményedéses lábakra ajánljuk. Először lábát helyezzük pakolásba, majd az arctisztítást követően instant arcmaszkba burkoljuk bőrét, amely során bőre új erőre kap, feltöltődik. A kezelés végére arcát üdévé, lábait bársonyossá varázsoljuk.

50 perc 17 700 Ft


A kezelés időpontjának és típusának módosítása a kezelést megelőző napig díjmentes. A kezelés napján történő módosítás esetén 1.000 Ft kezelési költséget számítunk fel.

A kezelés időpontjának lemondása a kezelést megelőző napig díjmentes. A kezelés napján történő lemondás esetén a kezelés árának 50 %-át számítjuk fel. A kezelés időpontjának kezdete előtt 1 órával történő lemondás esetén a kezelés árának 75 %-át, lemondás elmaradása esetén 100 %-át számítjuk fel.

Amennyiben érkezése előtt 24 órával lefoglalja az Önnek tetsző kezelésünk valamelyikét,
10% kedvezménnyel kedveskedünk!