Masszázsok & Beauty kezelések - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Masszázsok & Beauty kezelések

Regenerálódjon és töltődjön fel energiával a masszázs oázisunkban, hol a különleges technikákkal és anyagokkal járulunk hozzá a teljes relaxációhoz. Kínálatunkban szemezgetve meggyőződhet arról, hogy különböző hatású, időtartamú és az összes érzékszervet megmozgató kalandokra hívjuk. Szépségrituáléink hatékonysága a különleges illatok, a kifinomult textúrák és a választott élményt tökéletesen felidéző masszázsmozdulatok harmóniájának ötvözetéből ered. Merüljön el teljesen a kellemes lelki utazás során, amely táplálja és szépíti testét és szellemét is.

A masszázs alapanyagok és rituálék kiválasztása során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kezelésekhez felhasznált termékek alapanyagai gyógynövény tisztaságúak legyenek. Csak természetes, többnyire bio eredetű hatóanyagokat alkalmazunk kezeléseink során, melyek tökéletes szinergiában fejtik ki hatásukat a bőrben. Paraben, színezék, tartósítószer és illatanyag mentesek. A modern gyártási technológia szerencsés találkozása ez a hagyományokkal és a természetességgel.

Kalandozzon a wellness világunkban és tapasztalja meg a professzionális kikapcsolódást.

Kezeléseinkhez és szolgáltatásainkhoz felhasznált professzionális anyagok, kozmetikai termékek és ajándéktárgyak megvásárolhatóak szállodánkban.

Kérjük tekintse meg szépségápolási katalógusainkat.