Mali Beach

A csodálatos bükki tisztáson egy különleges, erdei környezetbe simuló 3 szintes, teraszos élménymedence óriás - egész évben használható - jacuzzival, nyak-, hát- és derékmasszázs elemekkel, légbuborékos pihenőmedencével, vízágyús gyermekszigetével várja vendégeinket. A kültéri élmény medence interaktív vízi játékainak köszönhetően igazi vízi paradicsom a gyermekek számára, amellyel még élvezetesebbé teszik a fürdőzést.

A medence partján kényelmes napozóágyakon élvezhetik vendégeink az erdei környezetet. Az árnyat adó fák közé felfüggesztett pihenő fészkek igazi kuriózumok. A fák között kifeszített függőágyakban vendégeink nyugodtan élvezhetik a csodás természetet.

Az afro-karibi hangulatú Dogon bár színes egzotikus koktéljai kellemesen hűsítenek a nyári forróságban. Nyári estéken izgalmas röplabda meccsre várjuk a vendégeket.

Mali Beach szolgáltatások:

3 szintes teraszos élménymedence, vízbuzgárokkal

óriás jakuzzi

gyermekjátékok

napozóágyak

erdei pihenő fészkek

koktélok

snack étkek

Nyitvatartás: 8:00-20:00
májustól- szeptemberig


Egész évben, 14 év felettieknek minden nap csendes wellness reggel 8.00-9.00 óra és este 19.00-20.00 óra között (kivéve állami iskolai szünidei és ünnepi időszakok), amikor a wellness részlegünket csak felnőttek vehetik igénybe.

Kültéri óriás jakuzzink egész évben (kivéve nyári szünidei időszak) 14 év felettiek számára használható.