Bambara SPA

Egy hely, ahol a misztikus fényekkel játszó barlangfürdő falából leomló vízzuhatag simogatva masszírozza vállát és hátát. A vízesések mögött megbúvó élményöblök vízsugarai, buzgárai, pezsgő párnái ringatják és kényeztetik. Az uszadék fából készült egzotikus szauna az afrikai sivatag forróságával és szauna rituálékkal űzi ki a testéből a méreganyagokat.

Az élményzuhany hűs permete borzolja bőrét, majd a langyos trópusi eső óriás cseppjei hozzák elő a természettel való békés összhang emlékeit. Az infrakunyhó puha párnájához dőlve a szavannák szelének illatát és az izzó nap energiáit idézve töltjük fel minden porcikáját. A herbáriumkunyhó meleg falai kíméletesen segítik a párolgó levendula a rozmaring és a kamilla gyógyhatásának a bőre mélyebb rétegeibe jutását.

Térítésmentes programok

Reggeli ébresztő szauna szeánsz a Dogon szaunaparkban 11.00 - 11.30

Délutáni varázslat szauna szeánsz a Dogon szaunaparkban, majd afrikai rooibos teakínálás a teasarokban
15.30 - 16.00

Narancsvirág - vizes, friss gyümölcskínálás a teasarokban
17.30 - 17.45

Mámoros napnyugta szauna szeánsz a Dogon szaunaparkban 18.30 - 19.00

Nyitvatartás: 8:00-20:00


Egész évben, 14 év felettieknek minden nap csendes wellness reggel 8.00-9.00 óra és este 19.00-20.00 óra között (kivéve iskolai szünidei és ünnepi időszakok), amikor a wellness részlegünket csak felnőttek vehetik igénybe.

Dogon szauna parkunk egész évben 14 év alattiaknak szülői felügyelettel használható.A gőzkunyhó mentás, eukaliptuszos aromája kényelmes ellazulássá teszi a jóleső forróságot. A sókunyhóban kényelmesen eldőlve élvezheti a rőzsére zúzmaraként rakodó só áldásos légúti hatását. A kagyló formájú pihenőkelyhekből az üvegfalon át körültekintve a Bükk fáinak bölcs harmóniájában osztozhat, miközben friss gyümölcsökkel, gyógyteákkal gondoskodunk ellazulásáról.

A lélek oázisában a függő méhkaptár kapszulába gömbölyödve a szitár és a pánsíp távoli hangja lágyan kíséri a pörgő „kinn” világából a „bent” teljességébe.

A barlangfürdő élményelemei, úszósávja és a jacuzzi mellett beltéren két medence szolgálja a gyermekek felhőtlen szórakozását. Az élménymedence sodrófolyosója és pezsgőszigete a nagyobb gyerkőcök örök kedvence. Gyermek pancsolóban Mali, a víziló és Kumba, az elefánt vízköpője deríti jó kedvre a kicsiket. Az izgalmas családi vízivilág kültéren a Mali Beachen folytatódik tovább.