Bambara SPA - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Bambara SPA

Egy hely, ahol a misztikus fényekkel játszó barlangfürdő falából leomló vízzuhatag simogatva masszírozza vállát és hátát. A vízesések mögött megbúvó élményöblök vízsugarai, buzgárai, pezsgő párnái ringatják és kényeztetik. Az uszadék fából készült egzotikus szauna az afrikai sivatag forróságával és szauna rituálékkal űzi ki a testéből a méreganyagokat.

Az élményzuhany hűs permete borzolja bőrét, majd a langyos trópusi eső óriás cseppjei hozzák elő a természettel való békés összhang emlékeit. Az infrakunyhó puha párnájához dőlve a szavannák szelének illatát és az izzó nap energiáit idézve töltjük fel minden porcikáját. A herbáriumkunyhó meleg falai kíméletesen segítik a párolgó levendula a rozmaring és a kamilla gyógyhatásának a bőre mélyebb rétegeibe jutását.

Térítésmentes programok

Reggeli ébresztő szauna szeánsz a Dogon szaunaparkban 11.00 - 11.30

Délutáni varázslat szauna szeánsz a Dogon szaunaparkban, majd afrikai rooibos teakínálás a teasarokban
15.30 - 16.00

Narancsvirág - vizes, friss gyümölcskínálás a teasarokban
17.30 - 17.45

Mámoros napnyugta szauna szeánsz a Dogon szaunaparkban 18.00 - 18.30

Nyitvatartás: 8:00-20:00


Egész évben, 14 év felettieknek minden nap csendes wellness reggel 8.00-9.00 óra és este 19.00-20.00 óra között a wellness részlegünkben kizárólag felnőtt vendégeink pihenésére tartjuk fenn (kivéve állami iskolai szünidei és ünnepi időszakokban).

Dogon szauna parkunk egész évben 14 év alattiaknak szülői felügyelettel használható.

Szauna felöntéseinken való részvétel kizárólag fürdőruha nélkül, szaunalepedőben lehetséges.

 

2022. március 1-től wellness részlegünket térítésmentesen érkezés napján 12.00 órától használhatják Vendégeink, míg utazás napján 12.00 óráig szintén térítésmentesen vehetik igénybe.

Wellnesshosszabbítási díj ellenében tudjuk biztosítani  érkezés napján 12.00 órát megelőzően vagy elutazás napján 12.00 órát követően a wellnesshasználatot, mely díja az érvényben lévő wellnessbelépő árának 50%-a.


 

A gőzkunyhó mentás, eukaliptuszos aromája kényelmes ellazulássá teszi a jóleső forróságot. A sókunyhóban kényelmesen eldőlve élvezheti a rőzsére zúzmaraként rakodó só áldásos légúti hatását. A kagyló formájú pihenőkelyhekből az üvegfalon át körültekintve a Bükk fáinak bölcs harmóniájában osztozhat, miközben friss gyümölcsökkel, gyógyteákkal gondoskodunk ellazulásáról.

A lélek oázisában a függő méhkaptár kapszulába gömbölyödve a szitár és a pánsíp távoli hangja lágyan kíséri a pörgő „kinn” világából a „bent” teljességébe.

A barlangfürdő élményelemei, úszósávja és a jacuzzi mellett beltéren két medence szolgálja a gyermekek felhőtlen szórakozását. Az élménymedence sodrófolyosója és pezsgőszigete a nagyobb gyerkőcök örök kedvence. Gyermek pancsolóban Mali, a víziló és Kumba, az elefánt vízköpője deríti jó kedvre a kicsiket. Az izgalmas családi vízivilág kültéren a Mali Beachen folytatódik tovább.