SPA & Wellness - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

SPA & Wellness

Páratlan erdei környezetben fürdőprogramokkal és luxus masszázsokkal kényeztetjük a fürdőzni vágyókat. A családdal és a gyermek nélkül érkezőket is magával sodorja a Bambara wellness élményekkel teli világa. Feledje el a hétköznapok nyüzsgő mindennapjait és élvezzék együtt a pihentető vízsugarak és élményelemek adta relaxáló programjainkat és szolgáltatásainkat.

Bambara SPA - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Bambara SPA

A Bambara Spa egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a multifunkciós beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék mellett izgalmas wellness élménykunyhók kényeztetik a lakókat. Merüljön el Spa wellnessünk világában és tapasztalja meg a professzionális kikapcsolódást.

Száhel Wellness - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Száhel Wellness

Töltődjön fel párjával az emeleti Száhel wellnessünk megnyugtató környezetében és kényeztesse lelkét az bükki erdő éltető energiáival és látványával miközben élvezi a panorámát pezsgőfürdőnkből, szaunánkból és pihenő teraszunkról.

Mali Beach - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Mali Beach

A tökéletes pihenést szolgálja a tengerpartot idéző homokos Mali Beachünk, amely a nyári pihenésének központi helye. Wellness bárral és kényelmes nyugágyaival a nyári relaxálás ideális, feltöltődést segítő helyszíne.

Masszázsok & Beauty kezelések - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Masszázsok & Beauty kezelések

Szépítse testét, szellemét és lelkét is a különleges illatoknak, a tökéletes masszázsmozdulatoknak és a teljes elmerülésnek köszönhetően. Az összes érzékszervet megmozgató kalandokra hívjuk.