Zenés szórakoztató programok - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Zenés szórakoztató programok

Ajánlatkérés

Tradicionális afrikai ének, zene, tánc, modern nyugat-, közép-, kelet és dél-afrikai koreográfiák, színes, látványos jelmezekkel. Engedjék, hogy valódi fekete afrikai hangulatot varázsoljunk az Önök rendezvényének is. Élőzenés műsor a Kroko bárunkban különleges afrikai ütőhangszereken, szenegáli alapokra épülő modern világzenék, tradicionális énekek és tánc várja tematikus programkínálatunkon vendégeinket.

Afro Show

Afrikai ének, zene, tánc, dob, színes, látványos jelmezekkel. A fellépők tagjai (4-5 fő) kivétel nélkül afrikai gyökerekkel rendelkeznek és egytől-egyig professzionális táncosok, zenészek.

Műsoridő: 3*20 perc (3 órán belül)


Voodoo Party

Afro-karibi hangulat a Kroko bárban, afrikai DJ zenél kongával fülbemászó, afrós, latinos zenéket miközben afrikai dob- és tánctanítás zajlik.

Műsoridő: 4 óra (19-23 vagy 20-24 óráig)


Ajánlatkérés


AFRO MAGIC BAND KONCERT

Szenegáli alapokra épülő modern (afro-jazzes) világzene, tradicionális djembe dobolással és fülbemászó dallamokkal, igény szerint látványos táncbetétekkel és tánctanítással. Akár az est folyamán önálló műsorszámként, akár vacsora alatt háttér zenének vagy a program végén a közös táncolásra, bulizásra is tökéletesen alkalmas.

6 zenész közreműködésével.

Műsoridő: 90 perc


Afrikai élőzenés est

Élőzenés műsor a Kroko bárban különleges afrikai ütőhangszeren djembe-én egy afrikai mesterdobos és egy szenegáli DJ előadásában 2 zenész közreműködésével.

Műsoridő: 4 óra (19-23 vagy 20-24 óráig)

AJÁNLATKÉRÉS: