Csapatépítő programok - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Csapatépítő programok

Ha csapatépítés, hol máshol, mint a Rejtélyparkban?! A tréning után van egy szabad órájuk? Kutassák fel együtt a majomváros elfeledett titkát, oldják meg közösen a rejtélyt és fejtsék meg a park talányát!

A DÉL-AFRIKAI KÜLDETÉS - SZÓRAKOZTATÓ KRIMIPROGRAM

A játék igazi utazás. Valódi utazás, mert Afrika rejtélyes és különleges világa ejt rabul mindenkit az út során, másrészt időutazás, mert az ősi Majomváros múltja életre kel.

Időtartam: 2 - 3 óra


AZ ELVESZETT VILÁG - Az aranytallérok felkutatása

Ősfás erdő titokzatos elveszett világában olyan próbatételek várnak a csapatokra, ahol a közös koordináció és kreatív problémamegoldás képessége kerül előtérbe.

Időtartam: 1,5 - 2 óra


Bambara Rajt!

A start és a cél a Bambara világa, ám a köztes út, rejtelem. Az egzotikus hangulatú kalandprogram során izgalmas, afrikai játékok, szellemi és fizikai erőnlétet kívánó feladatok és sok-sok jókedv várja a csapatokat! A játékosok a program végén ajándékban részesülnek.

Időtartam: 1-1,5 óraBambara Titka

Különlegesség, titokzatosság, egy igazán különleges világ. A Bambara titkát nem mindenki birtokolhatja. A résztvevők megfejthetik az ősi rejtélyt, miközben felfedezik a Bükk hegység páratlan szépségét a mintegy 2-5 km-es túra során.

Időtartam: 2 óra


Lézerharc - A fájdalommentes csata

A játékosok különféle harci próbatételek során vethetik be tehetségüket, tudásukat, ügyességüket. A fizikai erőnlét helyett a közös csapatmunka, a taktika és a furfangos észjárás az előnyös! Különleges ruházatot nem igényel, csupán bokát fogó cipő viselete ajánlott. A kaland végeztével a ház borával gazdagodnak a csapatok.

Időtartam: 1,5-2 óra


Az Elveszett Világ -
A majomváros -
A Pergamentekercs Titka

A csapatépítő program 3 különféle helyszínen zajlik, több kisebb csapatban.

A bátorság nélkülözhetetlen, persze az sem árt, ha a játékosok bíznak egymásban. A cél a kijutás, a megoldás azonban sokkal komplikáltabb.

Időtartam: 1,5-2 óra

AJÁNLATKÉRÉS: