Csapatépítő programok - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Csapatépítő programok

Ajánlatkérés

Szeretné ha partnerei, munkatársai vagy ügyfelei úgy válnának egy csapattá, hogy közben önfeledten szórakoznak és megismerik a környék programlehetőségeit? Ha igen, akkor csak a Bambara által kínált számos szórakozási lehetőség közül kell választania.

BUBIFOCI BAJNOKSÁG - 2017 LEGŐRÜLTEBB JÁTÉKA

Felejthetetlen csapatépítő program, amelyben a játékosok egy felfújható “buborékban” játszanak. Rendkívül szórakoztató a hatalmas buborékkal szaladgáló játékosok látványa és az amikor egy-egy ütközés után fejre, majd talpra állnak, mint a keljfeljancsi.

Időtartam: 1-2 óra


VARÁZSLATOS ÉLMÉNYTÚRA - LELEMÉNYESSÉGBŐL JELES, GEOCACHING TÚRA KISVONATOZÁSSAL

Kalandséta, ahol a játékosoknak információk és gps-k segítségével szükséges a feladatot megoldaniuk. Ügyesség, kombinációs készség, logika és a jó tájékozódás nélkülözhetetlen a helyes útvonal megtalálásához.

Időtartam: 3-4 óra


Ajánlatkérés


KARITATÍV PROGRAM

Bizonyított tény, hogy a jótékonyság boldoggá tesz. Egyszerűen jó mindkét fél számára. Karitatív programjaink során a közös alkotás erejével igazi csodát hozunk létre: a közösségi életterek fejlesztésén át a rászoruló családok, csoportok támogatása célunk. Megindító élmény!

Időtartam: 2 óra-1 nap


Titok a város alatt

Eger, a "barokk ékszerdoboz", számos titkot, izgalmat és mozgalmas múltat rejt. A kalandos program során a vendégek teljes sötétségben, néhány fáklyával fedezik fel a város alatti pincerendszert.

Időtartam: 1,5-2 óra


Ajánlatkérés


"...Egy egri leány segedelmével..."

A csalfa egri leányok a város különleges titkaira mutatnak rá. A csapattagok különleges utazáson vesznek részt, bejárva a város csodálatos építészeti remekeit, átélve az ódon falak hangulatát, érezve a legfinomabb egri borok egyikének ízét.

Időtartam: 2 óra


Lézerharc

A valósághű szabadtéri harci játék egy laktanya rövid életét hivatott bemutatni. A játékosok különféle harci próbatételek során vethetik be tehetségüket, tudásukat, ügyességüket. A fizikai erőnlét helyett a közös csapatmunka, a taktika és a furfangos észjárás az előnyös.

Időtartam: 2-3 óra


Ajánlatkérés


EXTRÉM SZÁMHÁBORÚ – SÖTÉTEDÉS UTÁN

A hagyományos játék különleges köntösben, izgalmas körülmények közt. Csapatmunka, közös játék, ajándékok, élmények. A csapat több kisebb csoportban, némi munícióval és lámpákkal felfegyverkezve indul neki a sötét erdő rejtelmének.

Időtartam: 1 óra


ÖKO-MÓKA

A csapatépítő program során nem csak a közös munka, az együttes gondolkodás varázsa elevenedik meg, hanem a környezettudatosság jegyében egy igazán izgalmas, kreatív és jópofa móka. Minden csapatot külön díjazunk, s a játék végén az elkészített remekművek haza vihetőek. A program több variációban kérhető. A játékosok a program végén ajándékban részesülnek.

Időtartam: 2 óra

AJÁNLATKÉRÉS: