San Toro Étterem és Csillag Étterem - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

San Toro Étterem és Csillag Étterem

A San Toro éttermünkből csodálatos kilátás nyílik a Bükk nyugati lankáira, teraszáról fa-matuzsálemek árnyékában gyönyörködhet a völgybe nyúló erdő érintetlen szépségében.

A homokos medencetérre néző éttermi terasz a felejthetetlen reggelik, ebédek és vacsorák helyszíne.

A Csillag éttermünk intim hangulatával, 2-4 személyes asztalokkal berendezett A’la carte étterem rész párok számára, melyhez kapcsolódik a fák koronájába nyúló, kisebb szabad nyílásokkal határolt fedett, félig nyitott terasz, mely áttört falaival a klasszikus afrikai hagyományokat követi. Gyermekmentes éttermünk biztosítja a zavartalan étkezést a gyermek nélkül érkező vendégeinknek.


Csillag éttermünk egész évben 14 év felettiek számára használható.


Számunkra fontos, hogy vendégeink a vacsora alatt kifogástalan szolgáltatásban részesüljenek.

Az elkövetkezendő időszakban a reggeli és a vacsora továbbra is svédasztalos formában bonyolódik, azonban a távolságtartás érdekében a főétkezéseket két csoportban bonyolítjuk. 
Érkezéskor válaszható étkezéseinek időpontjai:
reggeli 7:00 - 9:00 között és a vacsora 18:00- 19:30 között vagy
reggeli 9:30- 11:00 között és a vacsora 20:00- 21:30 között.

A gyermekkel érkező vendégeinket kérjük, hogy ha tehetik, akkor vacsorájukat este 18.00 és 19.30 óra között fogyasszák el éttermünkben, így a gyermekek 19.30 órakor személyesen találkozhatnak szállodánk kabalaállatával Bizsuval a Krokó Bárban.

Párjukkal érkező vendégeinknek javasoljuk, hogy vacsorázni este 20.00 órától érkezzenek, amikor a meghitt légkör garantáltan tovább fokozza majd a gasztronómiai élményeket.