Várható fejlesztések - 2018 - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Várható fejlesztések - 2018

A folyamatosan változó varázslatos Bambara világ tovább fejlődik és még tovább repíti Önt fekete Afrika misztikus világába. Kalandozzon velünk és tekintse meg a 2018-as évi várható fejlesztéseinket.

A Bambara élete ismét felpezsdül. Szállodánk több részlege megújul illetve, eddig nem látott funkciókkal bővül, amellyel tovább tágítjuk a vendégeink számára nyújtott szolgáltatásaink eddig is igen széles körét.

A felnőttbarát Száhel wellness részlegünk számos új élményfunkcióval egészül ki. A kerti vízesés mögött megbúvó misztikus barlangunk luxus lakhellyé változik, így tökéletes lesz csapatépítésre és nagyobb családok vagy baráti társaságok számára is.

Tartson velünk a varázslatos újításaink színterein! Reméljük, hogy Ön is hamarosan vendégünk lesz és élvezheti fejlesztéseinket. Látogasson el hozzánk és legyen a még teljesebb varázslatos Bambara élmény részese!

Száhel wellness - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Száhel wellness

Trópusi hangulatú relaxációs pihenő terasz új füst-, aroma- és gőzkamrával, pezsgőmedencével a még teljesebb élményfürdőzésért.

Misztikus barlang - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Misztikus barlang

Luxus kényelem a vízesés mögött megbúvó misztikus barlangban, ahol akár 8-10 fő együtt is élvezheti a különleges élményt.