Felpezsdítő fejlesztések és új élmények

A folyamatosan változó varázslatos Bambara világ tovább fejlődik és még tovább repíti Önt fekete Afrika misztikus világába. Kalandozzon velünk és tekintse meg a legújabb fejlesztéseinket.

A Bambara élete ismét felpezsdül. 2017-ben szállodánk több részlege megújul illetve, eddig nem látott funkciókkal bővül, amellyel tovább tágítjuk a vendégeink számára nyújtott szolgáltatásaink eddig is igen széles körét.

A Bükki Rejtélypark területén az elvesztett világ tematikájába illeszkedően a Csillag udvarunkon megvalósítunk egy teljesen új lakó területet, úgynevezett afrikai lodge-okat, amelyek minden eddiginél hangsúlyosabb afrikai elemekkel ellátott házikók lesznek. A labirintus városunkat többféle majom család veszi birtokba, így a Rejtélypark ezen része is megtelik élettel. A felnőttbarát Száhel wellness részlegünk számos új élményfunkcióval egészül ki. A kerti vízesés mögött megbúvó misztikus barlangunk luxus lakhellyé változik, így tökéletes lesz csapatépítésre és nagyobb családok vagy baráti társaságok számára is.

Tartson velünk a varázslatos újításaink színterein! Reméljük, hogy Ön is hamarosan vendégünk lesz és élvezheti fejlesztéseinket. Látogasson el hozzánk és legyen a még teljesebb varázslatos Bambara élmény részese!