Élmények - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Élmények

Legyen szó családi vakációról, páros kikapcsolódásról, aktív vagy passzív pihenésről a varázslatos élmény kavalkádunk, garantált tematikus- és gyermek programjaink illetve a kültéri programok nyújtotta lehetőségek között mindenki megtalálja a számára ideális választást.

Ismerkedjen meg szállodánk egyik különlegességével, a szurikáta családdal, akik nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek kedvencei is.

Bükki rejtélypark - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Bükki rejtélypark

Szállodánk erdei területén a fák rejtekében különleges majomváros fedezhető fel a Rejtélyparkunkban. Fedezze fel családjával a labirintusváros és a majom kolónia titkait.

Térítésmentes szállodai programok - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Térítésmentes szállodai programok

Igazi kikapcsolódási lehetőségek a nap során, amelyet szállodánk minden lakója élvezhet. Szauna szeánszokkal, teakínálással és számos varázslatos élménnyel várjuk vendégeinket.

Bambara szurikáták - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Bambara szurikáták

A szálloda különlegessége a szobák által körülölelt belső átriumos udvar, amely gyermekek és felnőttek nagy örömére egy négytagú szurikáta családnak ad otthont, akik életét a nap bármely szakában figyelemmel kísérhetik.

Gyermekeknek - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Gyermekeknek

Filozófiánk, hogy úgy szórakoztatjuk a gyermeket, hogy közben a szülők is maximálisan élvezhetik a pihenés minden percét. Az apró vendégekkel érkezőknek gyermek felszereléseket és gyermek ételeket kínál szállodánk.

Szabadidős programok - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Szabadidős programok

Fedezze fel a Bükk és az erdő szépségeit kirándulások alkalmával. A közeli erdei tó gyönyörű környezetén túl, kisvasúttal, kerékpárral vagy Segwayel is elérhetőek a környék kiránduló helyei.

Törpe kenguruk - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Törpe kenguruk

A szurikáta családunk mellett törpe kenguruk (Benett-kenguruk) életét is követhetik minden nap a gyerkőcök.