Törzsvendégprogram 2020 - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Törzsvendégprogram 2020

Megújul szállodánk törzsvendégprogramja


 

2020. január 1-től életbe lépő törzsvendég programunk előnyei és szabályai:

Tájékoztatjuk, hogy a kivezetett, de 2019. november 30-ig betelt törzsvendég füzetek felhasználását az érvényességi időn belül biztosítjuk az alábbi feltételek szerint. 12 db összegyűjtött bónuszmatrica esetén egy grátisz éjszakában részesül. Az ajándék éjszaka legalább két éjszakás és vasárnap- csütörtök közötti foglalás esetén használható fel második éjszakaként, kivéve az ünnepi és iskolai szünidei időszakokat, egy szobában való elhelyezés esetén. Az elveszett törzsvendégfüzetet nem tudjuk pótolni, illetve a füzet készpénzre váltása nem lehetséges.

2020. január 1-től az alábbi törzsvendégprogram kerül bevezetésre:

A jövőben szállodánk Önt, mint visszatérő vendégünket 5% vagy 10% kedvezményben részesíti.

A tárgyévi törzsvendégkedvezmény a megelőző évben a Varázslatos Bambara Hotelben kizárólag a kedvezményre jogosult által eltöltött szobaéjszakákat alapul véve 5% vagy 10% .

A tárgyévben 5% egyedi kedvezményt biztosítunk, amennyiben 10-14 szobaéjszakát, míg 10% kedvezményt biztosítunk abban az esetben, ha legalább 15 szobaéjszakát tölt szállodánkban a megelőző évben.

Minden évben január 1-10. között küldjük meg Önnek e-mailben névre szóló kedvezménykártyáját, amennyiben a fent jelzett kedvezményre jogosult a tárgyévben.

A kedvezményt kizárólag a kedvezményre jogosult veheti igénybe egyszerre maximum 3 szoba foglalása esetén, a kártya bemutatásával, az év bármely időszakában.

Az engedményt kizárólag a visszaigazolás szerinti bruttó végösszegből, a félpanziós ellátást tartalmazó szállásköltségből biztosítjuk.

A megállapított kedvezmény a tárgyév január 10-december 31. között érvényes és minden évben felülvizsgáljuk, így újra megállapítjuk a kedvezmény mértékét. Amennyiben a fenti feltételek nem teljesülnek, abban az esetben a szálloda jogosult a kedvezmény visszavonására.

A törzsvendégprogram más kedvezménnyel nem összevonható és kizárólag direkt foglalások esetén érvényes. A változtatás jogát fenntartjuk.

Üdvözlettel:

 

Bialkó Kinga
Szállodavezető
Varázslatos BAMBARA Hotel****Prémium