Koronavírus - Rendkívüli tájékoztató - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Koronavírus - Rendkívüli tájékoztató

Kedves Vendégeink!

Az alábbiakban folyamatosan tájékozódhatnak a koronavírus szállodánkat érintő kérdéseiről. A bejegyzéseket folyamatosan frissítjük.

Bambara Csapata

---

2020. 03. 21.

Kedves Vendégeink!

Szállodánk és éttermünk 2020. március 22., vasárnap déltől átmenetileg nem fogad Vendégeket.

A Majálisi hosszúhétvégétől, azaz  2020.  április 30-tól újra várjuk Önöket!

A március 22 - április 29. közötti időszakra foglalással rendelkező Vendégeinkkel felvesszük a kapcsolatot, illetve szállodánk elérhetőségein munkatársaink szívesen segítenek foglalásokkal, időpontmódosítással és egyéb kérdésekkel kapcsolatban.

A mielőbbi viszontlátásra!

A Bambara Hotel teljes személyzete

---

2020. 03. 17. 

Tájékoztatjuk, hogy abban az esetben, ha meglévő szobafoglalását előleggel garantálta (kivéve ajándékutalványok) és a jelenlegi helyezetben lemondani kénytelen, abban az esetben a befizett összegről keretösszeges, készpénz értékű ajándékutalványt állítunk ki, mely felhasználását 2020. december 23-ig biztosítjuk. 

---

2020. 03. 16.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy A Magyar Kormány 2020. március 16-ai intézkedései és vezetőségünk döntése értelmében szállodánk szolgáltatásait kizárólag szállóvendégeinknek biztosítjuk a megszokott prémium minőségben. Szállodánk étterme, bárja és wellness részlege 2020. március 16-tól határozatlan ideig külsős vendégeket nem fogad. A szállóvendégek részére a kiszolgálás teljeskörű és zavartalan.

Továbbá szállodánk kizárólag magyar állampolgárokat fogad a határlezárás értelmében határozatlan ideig. 

---

2020. 03. 11.

Szállodánk már a járvány hazánkban történő megjelenése előtt felkészült, megfelelő eljárásrendet dolgozott ki és működésünk azóta is zavartalanul, ennek megfelelően zajlik. 

Számunkra mindig is vendégeink magas elégedettsége volt a fő cél, az egyedülálló és prémium szolgáltatásszínvonal biztosítása mellett, a szálloda megnyitásától kiemelten fontos szerepet kapott az a szervezeti kultúra, melynek köszönhetően évek óta stabil és lojális kollégákkal dolgozunk együtt. 

Csapatunkkal együtt, itt Felsőtárkányban mi azon dolgozunk, hogy azon túl, hogy  a megszokott színvonalon néhány különleges napot tölthessenek nálunk Vendégeink, kiemelt figyelmet fordítva  a tisztaságra és higiéniára, így az ittartózkodásuk biztonságban, zavartalanul telhessen.

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzetben szállodánkban enyhítettük a lemondási feltételeket, így a korábbi 14 nap helyett mostantól 2 nappal érkezési dátum előttig kötbérmentesen módosíthatják vagy lemondhatják 2020. március-április-május hónapokra vonatkozó foglalásukat.

 

A szállodánkban a higiéniát mindig is kiemelt fontosságú területként kezeltük, melyet bizonyít az elmúlt években a 98%-ban belföldi vendégünk visszajelzése alapján átlagosan 99%-ra pontozott tisztasági mutatónk. A jelen helyzetben a vendégeink és a kollégáink egészsége érdekében fokozottan fertőtlenítjük a vendégszobák mellett valamennyi közösségi területet, beleértve a wellness részlegünket és az étteremet, továbbá a szervíz területeken is további megelőzési folyamatokat léptettünk érvénybe.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Kormány 41/2020 ( III.11) korm. rendelete alapján az Olasz Köztársaság, a Kínai Népköztársaság, a Koreai Köztársaság és az Iráni Iszlám Köztársaság területéről érkező nem magyar állampolgárok Magyarország területére való belépése nem engedélyzetett. Ezen rendeletnek való megfelelés végett ezen foglalásokat nem tudjuk visszaigazolni, mellyel kapcsolatosan kérjük szíves megértésüket.

Ezen túl vendégeinket kérjük nyilatkozzanak, hogy az elmúlt 14 napban nem tartózkodtak koronavírussal fokozottan érintett területen.