Családi kalandok erdei környezetben

Fedezze fel az egyedülálló erdei környezetet a család minden tagjával és varázsolódjon el a festői szépségű táj látványa által.

Mindenkinek tökéletes szabadidős programot kínál a környék, hiszen a Bükk, Eger és Szilvásvárad közelsége bővelkedik felfedezendő látnivalóban.

Aki nem szeretne eltávolodni szállodánktól, erdei területünkön a fák rejtekében található Bükki rejtélyparkunkban varázslatos kalandokat élhet át, hiszen a Labirintusváros, a lombok közé épített egymással kommunikálni képes fészkek, a vízesés mögött megbúvó barlang, függő hidak és ösvények végigvezetik a látogatókat a titkos város helyszínein.

Szállodánktól 700 méterre található csodálatos pihenő parkkal körbe vett két tavacska kristálytiszta vize erdei forrásból táplálkozik, amely az egyik legkedveltebb kirándulási lehetőség. Ezen helyszíntől kisvasút viszi el a látogatókat a bükk sejtelmes és romantikus erdejébe, így betekintést nyerhetnek a dél Bükk erdeinek élővilágába.

Aki izgalmakra vágyik, azoknak élmény dús kikapcsolódást nyújtanak a szállodánktól induló Segway túráink, amellyel a környék erdei ösvényeit fedezhetik fel.

Feledhetetlen kalandot nyújtanak a különböző nehézségű túraútvonalak, amelyeken keresztül kerékpáron, gyalogosan vagy akár lóháton is felfedezhetőek a kiemelkedő természeti értékek.