Tájékoztató - Nyitás - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Tájékoztató - Nyitás

 

MEGNYITOTTUNK!

 

Mi már nagyon vártuk ezt a pillanatot, és most bekövetkezett!

Örömmel értesítjük, hogy a 2021. április 23-ai kormányzati bejelentés értelmében, a korlátozások enyhítését követően a
 Varázslatos Bambara Hotel  újra várja Önöket!


A nyitástól kezdődően minden szolgáltatásunk elérhető.


Tapasztalja meg a pihenés legfelsőbb fokát Magyarország egyik legikonikusabb, többszörösen díjnyertes szállodájában a megszokott minőségi színvonalon és engedje, hogy magával ragadja Fekete-Afrika hangulata a Bükkben!

Garantáljuk a rugalmas és biztonságos módosítási, illetve lemondási feltételeket:

2021. június 15-ig szóló foglalások 48 órával érkezés előttig szabadon lemondhatóak vagy módosíthatóak (kivéve a Pünkösdi hosszúhétvége).

Amennyiben a Pünkösdi hosszúhévégére rendelkezik foglalással, 7 nappal érkezés előttig szabadon lemondhatja vagy módosíthatja azt.

Amennyiben a 2021. június 15-augusztus 31. között rendelkezik foglalással, 7 nappal érkezés előttig szabadon lemondhatja vagy módosíthatja azt.

Ne késlekedjen, válasszon exkluzív csomagajánlataink közül!
 

Csomagajánlatok


Az aktuális korlátozások értelmében szállodai szolgáltatásainkat védettségi igazolvánnyal rendelkező Vendégeinknek nyújthatjuk, mely alól a 18 éven aluli gyermekek mentesülnek.

Üzleti, gazdasági és oktatási céllal érkező vendégeket továbbra is fogadunk, azonban a kormányrendelet értelmében szállodánk szolgáltatásait korlátozottan vehetik igénybe. 

A védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink minden szolgáltatásunkat korlátozás nélkül használhatják. 

 

Annak érdekében, hogy zavartalanul, biztonságban élvezhesse a szállodánk kényelmét és magas minőségű szolgáltatásait, az alábbiakat tesszük az Ön érdekébenRÉSZLETEK

 

A fenti információkat folyamatosan frissítjük a hatályban lévő rendeletek korlátozásainak megfelelően és értesítjük Önöket a legfrissebb változásokról.