Bambara törzsvendégprogram - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Bambara törzsvendégprogram

BAMBARA TÖRZSVENDÉGPROGRAM

 

A Bambara Törzsvendégprogram előnyei és szabályai:

Önnek, mint Visszatérő Vendégünket 5% vagy 10% kedvezménnyel köszönjük meg hűségét.

A tárgyévi törzsvendégkedvezmény a megelőző évben a Varázslatos Bambara Hotelben kizárólag a kedvezményre jogosult által eltöltött szobaéjszakákat alapul véve 5% vagy 10% .

A tárgyévben 5% egyedi kedvezményt biztosítunk, amennyiben 10-14 szobaéjszakát, míg 10% kedvezményt biztosítunk abban az esetben, ha legalább 15 szobaéjszakát tölt szállodánkban a megelőző évben.

Minden évben január 1-10. között küldjük meg Önnek e-mailben névre szóló kedvezménykártyáját, amennyiben a fent jelzett kedvezményre jogosult a tárgyévben.

A kedvezményt kizárólag a kedvezményre jogosult veheti igénybe egyszerre maximum 3 szoba foglalása esetén, a kártya bemutatásával, az év bármely időszakában.

Az engedményt kizárólag a visszaigazolás szerinti bruttó végösszegből, a félpanziós ellátást tartalmazó szállásköltségből biztosítjuk.

A megállapított kedvezmény a tárgyév január 10. és a következő év január 9. között érvényes és minden évben felülvizsgáljuk, így újra megállapítjuk a kedvezmény mértékét. Amennyiben a fenti feltételek nem teljesülnek, abban az esetben a szálloda jogosult a kedvezmény visszavonására.

A törzsvendégprogram más kedvezménnyel nem összevonható és kizárólag direkt foglalások esetén érvényes. A változtatás jogát fenntartjuk.

A 2023-as törzsvendégkártyában szereplő kedvezmény mértékét 2022. január 1- 2022. december 31. közötti foglalások után állapítottuk meg.

2022. január 1-től a korábbi Szurikáta füzet nem vehető igénybe.

Üdvözlettel:

 

Csillag Anett
Szállodavezető
Varázslatos BAMBARA Hotel****Prémium