Bambara tematikus borkurzusok - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Bambara tematikus borkurzusok

,,Minden nap egy jó kávéval indul, és egy jó borral ér véget”

Engedje, hogy szállodánk bortanácsadója elrepítse Önt egy különleges utazásra a borok világába.

A különböző tematikájú csomagok összeállításánál fontos szempont volt, hogy a helyes borkóstolási technikák elsajátítását méltán híres magyar és nemzetközi borászok különlegességének kóstolója kísérje végig.

Vegyen részt 45 perces lendületes, magas szakmai színvonalú előadásunkon és nyerjen betekintést a borok világának kimeríthetetlen sokszínűségébe.


Tájékoztatjuk, hogy a program minimum 4 fő részvételétől indul és kizárólag szállóvendégek számára elérhető. Maximális létszám 12 fő.

Bejelentkezés az info@bambarahotel.hu e-mail címen.


DJIBOUTI

Könnyed utazás a borok világában. Mi az a bio bor? Mitől olyan különleges a Furmint? Van határon túl is remek Kadarka? Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolásával foglalkozik ez a bor sor összeállítás Afrikai hangulatba burkolva.

4700 Ft/ fő/ alkalom*

NAIROBI

Szeretne többet megtudni a borkóstolási technikákról? Mi az a “templomablak” jelenség? Vajon hány féle szín van a borok világában? Az előadás közben minden megválaszolásra kerül és a végére képesek lehetünk egy adott bort könnyedén jellemezni. Az Afrikai hangulat természetesen itt is garantált.

5700 Ft/ fő/ alkalom*

LUANDA

Vajon milyen különbségek vonhatóak le egy Dél-Afrikai illetve egy Magyarországi borról? A Syrah, a Chenin Blanc mind-mind különleges szőlőfajta, de melyik a fűszeresebb, ásványosabb? Kíváncsian barangolhatunk végig az előadás folyamán és közben remek borokat kóstolunk.

6700 FT/ fő/ alkalom*

*A feltüntetett ár tartalmazza az ÁFA-t, a 45 perces borkurzuson való részvételt, 5 bor kóstolását és borkorcsolyát.