Gyakran ismételt kérdések & Általános információk - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Gyakran ismételt kérdések & Általános információk

Bízunk benne, hogy az alábbiakban megtalál minden információt kérdéseire vonatkozóan. 
Amennyiben további kérdése merül fel, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Afrika szépsége, Európa kényelme, a Varázslatos BAMBARA Hotel****prémium Eger mellett, a Bükk kapujában szeretettel várja Önöket!

 

Üdvözlettel: 
a Bambara csapata

MIÉRT LÁTOK MOST MÁS ÁRAT, MINT PÁR NAPPAL KORÁBBAN?

Szállodánk dinamikus ár képzéssel, azaz folyamatosan változó árakkal dolgozik. A kereslet és az időpont közelsége és a szabad kapacitásunk befolyásolja az árainkat, ezért előfordulhat az, hogy az egyik percben más árat láthatnak vendégeink, mint egy későbbi időben.

MI A KÜLÖNBSÉG A SZOBAÁR ÉS KEDVEZMÉNYES CSOMAGÁR KÖZÖTT?

A Bambara szobaárunk egy éjszakára foglalható kötelezően megadandó napi szobaárunk, míg a kedvezményes csomagajánlataink ár tekintetében kedvezőbbek. A két ár ugyanazon csomagtartalommal rendelkezik ( kivéve Röpke wellness csomagajánlat).

SZOMBATI ÉRKEZÉS LEHETSÉGES-E?

Szombati érkezés, illetve hazautazás nem lehetséges szállodánkba, mivel a hétvégéket egy egységként értékesítjük. A hétvégi időszakban kizárólag péntek és vasárnap között áll módunkban szobafoglalást rögzíteni. Szombati érkezés nem lehetséges.

Van-e törzsvendégprogram?

Szállodánk törzsvendégprogramot működtet, mely kapcsán látogasson el https://bambara.hu/hu/hotel/bambara-vilaga/bambara-torzsvendegprogram weblapra információkért.

SZOBAELFOGLALÁS ÉS KIJELENTKEZÉS:

Szoba elfoglalás időpontja az érkezés napján: 15:00 óra.

Szoba elhagyás időpontja az elutazás napján: 11:00 óra.

Wellness részlegünket térítésmentesen érkezés napján 12.00 órától használhatják Vendégeink, míg utazás napján 12.00 óráig szintén térítésmentesen vehetik igénybe.

Wellnesshosszabbítási díj ellenében tudjuk biztosítani érkezés napján 12.00 órát megelőzően vagy elutazás napján 12.00 órát követően a wellnesshasználatot, mely díja az érvényben lévő wellnessbelépő árának 50%-a.

Személyi igazolvány gyermekeknek is szükséges bejelentkezéskor?

Tájékoztatjuk, hogy a digitális okmányolvasó használatára vonatkozó és érvényben lévő kormányrendelet értelmében a bejelentkezés és szobaelfoglalás feltétele a szálláshely szolgáltatást igénybevevő személyek személyes adatait igazoló fényképes igazolványainak (személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél, lakcímkártya) átadása érkezéskor a recepción és digitális okmányscannerrel történő rögzítése a szálloda részéről.

Minden vendég azonosítására be kell mutatni a fényképes okmányt és lakcím igazolványt érkezéskor, gyermekeknek is.

A hatályos jogszabály szerint amennyiben a vendég nem adja át okmányolvasásra a személyi azonosítására szolgáló okmányt, abban az esetben a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja.

Abban az esetben, ha a szálláshelyszolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a visszaigazolásban szereplő kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.

VAN-E ELEKTROMOS AUTÓTÖLTŐ?

Szállóvendégeink számára a tartózkodásuk ideje alatt térítés ellenében vehetik igénybe elektromos autótöltő szolgáltatásunkat.

A töltőn 2 darab Type2 csatlakozó került kiépítésre, ami egy időben, két autó töltésére alkalmas, Type1 és Type2 csatlakozóval rendelkező elektromos és Plug in Hibrid (PHEV) autók számára.

MILYEN PARKOLÁSI LEHETŐSÉG VAN?

Az Ön biztonsága érdekében, a körbekerített, sorompóval zárt szállodai területen a nap 24 óráján keresztül térfigyelő kamerával megfigyelt parkolóval rendelkezik szállodánk, amely térítésmentesen igénybe vehető.

Van dress code a Vendégekre vonatkozóan?

Kérjük Önöket, hogy szállodánk különböző területein az alkalomhoz illő öltözetben szíveskedjenek megjelenni.

Kroko bár: Kroko bárunk területén a fürdőruházatban, köntösben való megjelenést kérjük mellőzzék 18.00 órát követően.

San Toro étterem: San Toro éttermünkben a fürdőruházatban, köntösben való megjelenés nem megengedett. Kérjük 18.00 órát követően a sportruházatban, papucsban való megjelenést mellőzzék.

VAN-E FRANCIAÁGYAS SZOBA?

Minden szobatípusunk esetén rendelkezünk franciaágyas szobákkal. Igény esetén kérjük foglaláskor jelezze felénk és foglaltságunk függvényében biztosítjuk azt.

A junior lakosztályaink hálószobája franciaágyas, míg a grand lakosztályaink egyik hálószobája franciaágyas, a másik szoba külön ágyas. Amennyiben korábban különágyas szobát foglalt, azonban mégis franciaágyasat szeretne, akkor kérjük a helyszínen jelezze a Recepciónkon, hisz minden szobánk összezipzározható matraccal van felszerelve.

Milyen matrac és ágynemű van a szobákban?

Nyugodt pihenését többzónás Billerbeck matrac és ágynemű garnitúra biztosítja. Az extra párna és takaró a szobai szekrényben megtalálható. Amennyiben más típusú párnára tart igényt, vagy fedőmatracot szeretne, kérjük a Recepción jelezze kollégáinknak.

Van a szobában köntös és törölköző?

Felnőtt Vendégeink számára a szobába, érkezéskor bekészítjük a köntösöket, melyet kérünk elutazás napján a szobában hagyni.

Gyermekek részére a wellness recepción térítésmentesen biztosítunk köntöst, átvételkor 10.000 Ft letétet terhelünk szobaszámlájára. Kérjük elutazáskor a wellness recepción leadni szíveskedjenek a gyermek köntösöket, mely letétének díját számlájáról levesszük.

Wellnesstörölközőt és szaunalepedőt wellnesskártyája ellenében a Bambara Spa recepción veheti át, majd kijelentkezéskor a szobakártyájával együtt kérjük adja át a központi recepción wellnesskártyáját.

Wellnesstörölközőt és szaunalepedőjét szükség esetén naponta több alkalommal térítésmentesen cseréljük. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy wellness kártyáját elutazáskor leadni kérjük. Elveszett wellness kártya esetén 5000 forintot terhelünk a szoba számlájára.

KISÁLLAT BEVIHETŐ?

Szállodánkban a kisállatokat nincs módunk fogadni a szurikátacsalád és a törpekenguruk nyugalma érdekében. Bízunk benne, hogy erre a rövid időre sikerül kedvencük elhelyezését megoldani és megismerkednek szállodánkkal.

MIKOR VAN A REGGELI ÉS A VACSORA?

A gazdag büféreggelit 7:00 – 11:00 óra között, míg a svédasztalos vagy a'la carte vacsorát 18.00-21.30 óra között van lehetőségük elfogyasztani.

A félpanzió keretei között a reggelit és a vacsorát svédasztalos formában kínáljuk, azonban a főétkezéseket két csoportban bonyolítjuk. Érkezéskor válaszható étkezéseink időpontjai: reggeli 7:00 - 9:00 között és a vacsora 18:00- 19:30 között vagy reggeli 9:30- 11:00 között és a vacsora 20:00- 21:30 között.

Korán utazó vendégeink részére reggeli helyett hidegcsomagot biztosítunk, melyre való igényét előző nap a Recepción jelezni szíveskedjen.

VAN-E LEHETŐSÉG A’LA CARTE ÉTKEZÉSRE?

A San Toro étterem minden nap 12:00-22:00 óra között várja Vendégeit a magyar és a nemzetközi konyha specialitásaival. Utolsó rendelésfelvétel zárás előtt 30 perccel történik.

ÉTELÉRZÉKENYSÉGEM VAN, MIT TEGYEK?

Kérjük ételérzékenységét foglaláskor szíveskedjen jelezni felénk.

A csomagba foglalt svédasztalos reggelink és vacsoránk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy a büféreggeli minden alkalommal tartalmazzon glutén mentes pékárút és 4 féle laktóz mentes tejet, míg a büfévacsora alkalmával legalább egy előétel, leves, főétel és desszert fogyasztható legyen akár glutén és-laktózérzékeny vagy vegetáriánus vendégeink számára.

Amennyiben ettől eltérő speciális étkezési igénnyel rendelkezik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

KÜLSŐS VENDÉGKÉNT HASZNÁLHATOM A WELLNESST?

A wellness részlegünket külsős vendégek foglaltságunk függvényében használhatják, amelyet érkezés előtti napon szükséges egyeztetni szállodánkkal. A belépő 20.000 Ft/fő/alkalom, gyermekek részére 2-13 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk a belépőjegy árából.

MILYEN HŐMÉRSÉKLETŰEK A MEDENCÉK?

A barlang élménymedencének vízhőfoka: 34-35 Cᵒ

A barlang jacuzzi vízhőfoka: 35-36 Cᵒ

A beltéri élménymedencének vízhőfoka: 34-35 Cᵒ

A barlang gyermekmedence vízhőfoka: 35 Cᵒ

A kültéri élménymedencének vízhőfoka: 33-34 Cᵒ

A kültéri óriásjacuzzi vízhőfoka: 36-37 Cᵒ

A kültéri úszómedencének vízhőfoka: 26-27 Cᵒ

A kültéri gyerekmedencének vízhőfoka: 33-34 Cᵒ

LEHET-E AZ ÉRKEZÉS ÉS A TÁVOZÁS NAPJÁN HASZNÁLNI A WELLNESS RÉSZLEGET?

A wellness részlegünket térítésmentesen érkezés napján 12:00 órától használhatják Vendégeink, míg utazás napján 12:00 óráig szintén térítésmentesen vehetik igénybe.

Wellness hosszabbítási díj ellenében tudjuk biztosítani érkezés napján 12:00 órát megelőzően vagy elutazás napján 12:00 órát követően a wellness használatot, mely díja az érvényben lévő wellness belépő árának 50%-a.

MIKOR NYIT ÉS MEDDIG VAN NYITVA A WELLNESS RÉSZLEG?

A Spa és Wellness részlegünk minden nap 8:00-20:00 óra között van nyitva. Egész évben, 14 év felettieknek minden nap csendes wellness reggel 8.00-9.00 óra és este 19.00-20.00 óra között a wellness részlegünkben kizárólag felnőtt vendégeink pihenésére tartjuk fenn (kivéve állami iskolai szünidei és ünnepi időszakokban).

VAN-E GYÓGYVÍZ A SZÁLLODÁBAN?

Szállodánkban nincs gyógyvíz.

Mikor találkozhatnak a gyerekek a kabalaállatokkal?

Szállodánk kabala állatai: Bizsu, a szurikáta és Zserbó, a kenguru. Minden nap 10.00 órától és 19.30 órától váltakozóan kabalaállataink táncra kérik gyerkőc Vendégeinket a Kroko bárban. Holly, Bizsu unokatestvére ünnepnapokon és iskolai szünidőkben látogat el a Bambarába.