Bambara ajándékutalvány - Varázslatos Bambara Hotel**** Felsőtárkány

Bambara ajándékutalvány

Ajándékozzon különleges élményt az év minden napján!

Varázslatos ajándék az év Minden napján, hogy meglephesse azt, akit a legjobban szeret felejthetetlen Bambara pillanatokkal.

Ragadja meg a lehetőséget, hogy szerettei is megtapasztalják a minden eddiginél gazdagabb élménycsomagot kínáló Varázslatos Bambara Hotel****prémium és a szálloda melletti erdőben megbúvó a vadregényes Bükki Rejtélypark szolgáltatásait.


A 3 nap/2 éjszakás különleges utalványaink csomagajánlatunk szerint az alábbiakat tartalmazzák:

Félpanzió;

Esténként különleges zenei műsorok a Kroko bárunkban;

Korlátlan részvétellel a szálloda napi programjaink: szauna szeánszok, gyümölcskínálás, sajtkóstoló, afrikai fekete teakóstolás;Színes gyermek animációs programok;

Beltéri úszó- és a gyermek wellness világ Malival, a vízilóval, Kumbával, az elefánttal;

A kisebb gyermekeket a kúszó-mászó Dzsungel játszóház, míg a kiskamaszokat a Mátrix klub várja, ahol felhőtlenül játszhatnak az Xbox-szal, verseny csocsóval;

Felejthetetlen Bükki Rejtélypark élmények, ahol a Labirintusváros, Majomudvar, a felfüggesztett fészkek, a vízesés mögött nyíló rejtélyes barlang, kisebb csúszdák, a repülőcsónak pókhálók csapdájában, az elvarázsolt sárkány és a palotája, az egész területet behálózó hágcsók, függőhidak és az egymással kommunikálni képes erdei fészkek repítik egy különleges világba vendégeinket.


Ajándékutalványunkat akár az Ön által meghatározott értékben is kiállítjuk, így a felhasználás módját és időpontjának kiválasztását szeretteire hagyhatja.

A megajándékozott személy nevére szóló, a szálloda arculata szerint elkészített díszes utalványt állítunk ki, színes prospektussal.


Kérje kedvező ajánlatunkat.


SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt elfogadunk!

Rendelje meg ajándékutalványát