Ajándékozzon különleges élményt az év minden napján!

Varázslatos ajándék az év Minden napján, hogy meglephesse azt, akit a legjobban szeret felejthetetlen Bambara pillanatokkal.

Ragadja meg a lehetőséget, hogy szerettei is megtapasztalják a minden eddiginél gazdagabb élménycsomagot kínáló Varázslatos Bambara Hotel****prémium és a szálloda melletti erdőben megbúvó a vadregényes Bükki Rejtélypark szolgáltatásait.

A 3 nap/2 éjszakás különleges utalványaink csomagajánlatunk szerint az alábbiakat tartalmazzák:
 

Félpanzió;

Esténként különleges zenei műsorok a Kroko bárunkban;

Korlátlan részvétellel a szálloda napi programjaink: szauna szeánszok, gyümölcskínálás, sajtkóstoló, afrikai fekete teakóstolás;Színes gyermek animációs programok;

Beltéri úszó- és a gyermek wellness világ Malival, a vízilóval, Kumbával, az elefánttal;

A kisebb gyermekeket a kúszó-mászó Dzsungel játszóház, míg a kiskamaszokat a Mátrix klub várja, ahol felhőtlenül játszhatnak az Xbox-szal, verseny csocsóval;

Felejthetetlen Bükki Rejtélypark élmények, ahol a Labirintusváros, Majomudvar, a felfüggesztett fészkek, a vízesés mögött nyíló rejtélyes barlang, kisebb csúszdák, a repülőcsónak pókhálók csapdájában, az elvarázsolt sárkány és a palotája, az egész területet behálózó hágcsók, függőhidak és az egymással kommunikálni képes erdei fészkek repítik egy különleges világba vendégeinket.

 

 

Ajándékutalványunkat akár az Ön által meghatározott értékben is kiállítjuk, így a felhasználás módját és időpontjának kiválasztását szeretteire hagyhatja.

A megajándékozott személy nevére szóló, a szálloda arculata szerint elkészített díszes utalványt állítunk ki, színes prospektussal.

 

Tájékoztatjuk, hogy az ajándékutalvány más kedvezményekkel nem összevonható, illetve nem felhasználható a kizárt időszakokban felár fizetése mellett sem. Az utalvány visszaváltására nincs lehetőség, az készpénzre nem váltható sem a szálloda, sem harmadik fél vonatkozásában. Az ajándékutalvány ellenérték fejében nem átruházható, nem továbbértékesíthető, másodlagos forgalomba nem hozható (ideértve az aukciós oldalon történő értékesítést is).
 

Kérje kedvező ajánlatunkat.

 

SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt elfogadunk!